Ophidia

Bohemian BellyDance

ohjelmisto

Ohjelmisto

Fuusiovatsatanssissa itämaiseen tanssiin pohjautuva sensuelli liikekieli yhdistyy elementteihin muista tanssilajeista kunkin lajin alkuperää kunnioittavalla tavalla. Tämä edellyttää asianmukaista perehtyneisyyttä eri tanssien tekniikkaan, liikeilmaisuun, historiaan ja kulttuuriseen kontekstiin. Ophidian jäsenet ovat opiskelleet vatsatanssin eri tyylisuuntien lisäksi lukuisia eri tanssilajeja kansantansseista katutansseihin asiantuntevien opettajien johdolla ja ylläpitävät ja kehittävät osaamistaan jatkuvasti.

 

Tribal Fusion on fuusiovatsatanssin tunnetuimpia tyylisuuntia ja kaikilla Ophidian jäsenillä on siitä vuosien kokemus. Tyylille ominaisia piirteitä ovat lumoavan pehmeät ja venyvät liikkeet, nopeat ja terävät aksentit sekä näiden yllätyksellinen yhdistely ja kerrostaminen. Ryhmäimprovisaatiotanssina tunnettu Datura Style™ pohjautuu Tribal Fusioniin.

Tee tapahtumastasi unohtumaton kokemus ja tilaa maaginen Ophidia esiintymään! Monipuolinen ohjelmisto on muunneltavissa tilaisuuden teemaan, tilaan ja budjettiin sopivaksi. Kokonaisuuteen sisältyy sekä soolo-, duo- että ryhmänumeroita, ja osassa numeroista voidaan käyttää esim. miekkoja, huntuja tai sormisymbaaleja. Hinta määräytyy mm. ohjelman pituuden ja sisällön, esiintyjien lukumäärän (2-5) sekä tapahtumapaikan sijainnin mukaan.

Kuva: Asko Jonathan Photography
Kuva: Marko Vähä-Erkkilä

teemat

Ophidia Nocturnia

Setin kesto: 15 tai 30 min

Anna noitien ja seireenien johdattaa sinut goottilaista glamouria tihkuvaan tummasävyiseen rinnakkaistodellisuuteen, tule Meduusan lumoamaksi ja antaudu järvinymfien huumaavaan syleilyyn. Magiaa ja mysteeriä henkivä esitys voi sisältää myös miekkanumeron.

Ophidia Bohemia

Setin kesto: 15 tai 30 min

Astu sisään kaukaiseen satumaahan ja nauti vanhan ajan markkinatunnelmasta! Maata kiertävien tanssijoiden seurue hurmaa sinut koristeellisilla, runsailla asuillaan ja koruillaan ja vangitsevalla esityksellään, jossa käytetään myös miekkoja ja sormisymbaaleja. Tämä värikäs ja iloinen show esittelee tribal-tyylin vatsatanssia sen perinteisessä muodossa.

Ophidia Absurdia ja paljon muuta tulossa lähitulevaisuudessa!

 

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti! Uusia teemaesityksiä lisätään sivuille aina niiden valmistuessa, mutta ota yhteyttä, jos on jotain tiettyä mielessä!